Tuesday, April 17, 2007

Lateral thinking

So, exam stress is haunting you?
You are bored and still cant find a better things to do?
You think you're a genius?


Just Check This Lateral Thinking Puzzle Out ! ! !!

Scroll down slowly and be honest to yourself.

Think like a wizard . . .

Question 1.

man
------------
board














Ans. = man overboard



Okay, let's see if you've got the hang of it.


Question 2.

stand
------------
i














Ans. = I understand




OK . . .

Got the drift ?




Let's try a few now and see how you fare ?


Question 3.
/r/e/a/d/i/n/g/
















Ans. = reading between the lines



Question 4.

r
road
a

d











Ans. = cross road



Not having a good day now, are you ?

Redeem yourself.


Question 5.

cycle
cycle
cycle
















Ans. = tricycle




Not easy to figure out ha!


Question 6.

0
------------
M.D.
Ph.D.

















Ans. = two degrees below zero


C'mon give it a little thought ! !


Question 7.

knee
------------
light















Ans. = neon light
( knee - on - light )




U can prove u r smart by getting this one.




Question 8.

ground
---------------
feet feet feet feet feet feet


















Ans. = six feet underground

Oh no, not again ! !



Question 9.

he's X himself















Ans. = he's by himself



Now u messing up big time.



Question 10.

ecnalg
















Ans. = backward glance



Not even close ! !



Question 11.

death ..... life















Ans. = life after death



Okay last chance ............ ......

Question 12.

THINK















Ans. = think big ! !


And the last one is real fundoo - - -


Question 13.

ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. .
















Ans. = long time no 'C'



Hohoho.....Hope you had fun, shoo....go back to your study now.
Shoo....shooo...

Labels: ,

Posted by Ddee at 12:40 AM

0 Comments:

Post a Comment

<< Home